BH Daimaouji na forum CN Fans pisze:Oto "prawdziwa" DBZ bez cenzury czytajcie i smiejscie sie
Sajan saga
Radim - Wiec robactwo tej planety nadal zyje , ten d.e.b.i.l Kakarotto! Niech nasz ojciec sie o tym dowie , z.a.j.e.b.i.e go tak mocno ze nie bedzie mogl nic powiedziec
Radim (Do Gohana) - Przestan sie mazgaic bachorze jeden! Albo tak ci w.p.i.e.r.d.o.l.e ze twoj leb bedzie na planecie namek!
Gohan (wsciekly) - NIE RUSZAJ MOJEGO TATY TY S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.I.E P.O.J.E.B.A.N.Y.!
Radim (po ataku) - K***a! Jak jakis bachor moze tak mi przywalic
Radim (zanim zbil swojego bratanka) - TY STARY WYPIERDKU MAMUTA! TERAZ MNIE W.K.U.R.W.I.L.E.S JAK NIKT INNY!!! ZDYCHAJ!
Radim (padajacy od diabielskiego promienia) - K***A MAC!
Radim (przed smiercia) - He he he , coz wy robale i tak jestescie zalosni , a teraz , ksiaze Vegeta tak z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasze marne zywoty a potem z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasza marna planete
Piccolo jr -
Radim - He he zielony czlowieczku , co masz taka zalosna mine? Nie martw sie , dla takiego p.i.z.d.o.w.e.g.o. robaka jak TY tez znajdzie sie miejsce na jego liscie!
Piccolo jr (Do zwlok Radima) - TY P.I.Z.D.O. P.I.E.R.D.O.L.O.N.A.!!! MAM NADZIEJE ZE DOSTALES NAUCZKE TY H.U.J.U. P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y. , JAK JESTEM W.K.U.R.W.I.O.N.Y. NIE MOZNA MNIE POWSTRZYMAC!
DBZ Uncensored :)
- BH Daimaouji
- SSJ 5
DBZ Uncensored :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kazesz nam sie smiac a to wcale nie jest smieszne wrzuciles pare bluzgow i to ma byc smieszne? Bluzgi wcale nie sa smieszne wrzuciles
pare tekstow z bluzgami a nie na tym dobra parodia polega ten tekst jes co najwyzej "prymitywny" ale ty mnie juz niczym nie zdziwisz po tym jak mi napisales ze smieszy cie to co sie wydarzylo w Katowicach.
pare tekstow z bluzgami a nie na tym dobra parodia polega ten tekst jes co najwyzej "prymitywny" ale ty mnie juz niczym nie zdziwisz po tym jak mi napisales ze smieszy cie to co sie wydarzylo w Katowicach.

To w stylu BH. Żarty nie na poziomie. Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył. Napewno zara puścisz tekst, że gdyby to się odnosilo jakiegoś tam Ramana(dalej nie wnikam) to by dobrze było. A ten tekst jest żałosny, nie sądze aby taki słowa były w DB. To nie poziom Pana Akiry, a jakiegoś Nooba. Czytając to myślalem nawet, że ty to
piszesz. "Prawdziwa" jak DB AF. Żal mi ciebie, j€ż moj kolega lepsze wymyśla a jest bezmózgiem- nie zadaje się z nim to tak zwany "przymusowy kolega". Żastanów się nad sobą. Bo Polska z taką przyszłością jak ty to Polska by była niczym. Ja i tak wyjade z tego biedne kraju.
Pozdro
piszesz. "Prawdziwa" jak DB AF. Żal mi ciebie, j€ż moj kolega lepsze wymyśla a jest bezmózgiem- nie zadaje się z nim to tak zwany "przymusowy kolega". Żastanów się nad sobą. Bo Polska z taką przyszłością jak ty to Polska by była niczym. Ja i tak wyjade z tego biedne kraju.
Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Heh wy ludzie nie znaciue sie na dowcipach , a mimo tego z nowej wersji DB sie smialiscie 
2.Vexeta Wpier*** ci teraz czy pozniej kapusiu jeden?!
Update dobra nie bede juz sie smial , wyjasnilem Vexecie te sparwe , ale boze wy jestecie cykorami
nie chcialbym wiedziec co by bylo jak Sajanowie zaatakuja was , bedziecie pewni uciekac na koniec tego swiata 
3.PP3088 ta ta wiemy ze ty jestes @#$% , ale nie mowisz tego pokazywac
BTW Zal mi ciebie tez , MEGA bezmozgowcu jeden 
4.AF smierdzi , to DBZ Uncensored (umiecie czytac?!) a nie jakies gowno AF!
5.Heh Dragon Fist nie dostal bana za to ze dal mroczniejsza wersje tamtej histori , wiec ja mam dostac za to? Heh
2.DO OSTANIEGO K***A RAZU! NIE PISZCIE O MOJEJ RODZINIE (M.A.M I.C.H G.D.Z.I.E.S!) , JA MYSLE CO BY BYLO ZE MNA A NIE Z NIMI!!!!
("Dzieki" za brak inteligencji piszac to mi na pw Ve(h*j)ta
)
2.Vexeta Wpier*** ci teraz czy pozniej kapusiu jeden?!
3.PP3088 ta ta wiemy ze ty jestes @#$% , ale nie mowisz tego pokazywac
5.Heh Dragon Fist nie dostal bana za to ze dal mroczniejsza wersje tamtej histori , wiec ja mam dostac za to? Heh
1.Ty czlek , jeszcze jeden taki zalosny txt a twoje bez wartosciowe i zalosne (jak na czleka) zwloki beda lezaly i psy je zjedza!pp3088 pisze:Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył.
2.DO OSTANIEGO K***A RAZU! NIE PISZCIE O MOJEJ RODZINIE (M.A.M I.C.H G.D.Z.I.E.S!) , JA MYSLE CO BY BYLO ZE MNA A NIE Z NIMI!!!!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Po 1. koleś ty co ty tu pokazujesz nie wymaga komentarza. Dzięki, że doceniłeś mój tekst bo go skopiowałeś, niestety z błedami. Te lole to smiejesz się sam ze swoich tekstów, nawet przedszkolaki tak nie robia. Ale kończmy nie jestem tu by rozmawiać o twoim poziomie i braku kultury. Porównałem to z AF bo to dla mnie wygląd n wymysł fana. Różnica to zostało stworzone i to w żałosnym stylu, a AF nie. Po czym sugerujesz, że jesteśmy cykorami-to,żę mamy jakąś kulture i nie wyśmiewamy się z tragedii. Wiem, że jesteś tera na poziomie, gdy wierzy sie w rożnego raodzaju bajki i rzeczy oglądane w TV.BH Daimaouji pisze: 3.PP3088 ta ta wiemy ze ty jestes @#$% , ale nie mowisz tego pokazywac![]()
BTW Zal mi ciebie tez , MEGA bezmozgowcu jeden
1.Ty czlek , jeszcze jeden taki zalosny txt a twoje bez wartosciowe i zalosne (jak na czleka) zwloki beda lezaly i psy je zjedza!pp3088 pisze:Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył.
Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2006 9:54 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
viewtopic.php?t=175
na samym dole.

Co powiedział Rav czytając ten tekst do BH?
No i znowu muszę pisać post w temacie Zban(an)owani.
na samym dole.
Dodam coś od siebieRav pisze:Bana dostaje BH
Co powiedział Rav czytając ten tekst do BH?
No i znowu muszę pisać post w temacie Zban(an)owani.
Re: DBZ Uncensored :)
Mnie to jakoś nie kręci... strasznie żałosny poziom opowiadaniaBH Daimaouji pisze:BH Daimaouji na forum CN Fans pisze:Oto "prawdziwa" DBZ bez cenzury czytajcie i smiejscie sie
Sajan saga
Radim - Wiec robactwo tej planety nadal zyje , ten d.e.b.i.l Kakarotto! Niech nasz ojciec sie o tym dowie , z.a.j.e.b.i.e go tak mocno ze nie bedzie mogl nic powiedziec
Radim (Do Gohana) - Przestan sie mazgaic bachorze jeden! Albo tak ci w.p.i.e.r.d.o.l.e ze twoj leb bedzie na planecie namek!
Gohan (wsciekly) - NIE RUSZAJ MOJEGO TATY TY S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.I.E P.O.J.E.B.A.N.Y.!
Radim (po ataku) - K***a! Jak jakis bachor moze tak mi przywalic
Radim (zanim zbil swojego bratanka) - TY STARY WYPIERDKU MAMUTA! TERAZ MNIE W.K.U.R.W.I.L.E.S JAK NIKT INNY!!! ZDYCHAJ!
Radim (padajacy od diabielskiego promienia) - K***A MAC!
Radim (przed smiercia) - He he he , coz wy robale i tak jestescie zalosni , a teraz , ksiaze Vegeta tak z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasze marne zywoty a potem z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasza marna planete
Piccolo jr -
Radim - He he zielony czlowieczku , co masz taka zalosna mine? Nie martw sie , dla takiego p.i.z.d.o.w.e.g.o. robaka jak TY tez znajdzie sie miejsce na jego liscie!
Piccolo jr (Do zwlok Radima) - TY P.I.Z.D.O. P.I.E.R.D.O.L.O.N.A.!!! MAM NADZIEJE ZE DOSTALES NAUCZKE TY H.U.J.U. P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y. , JAK JESTEM W.K.U.R.W.I.O.N.Y. NIE MOZNA MNIE POWSTRZYMAC!

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają