DBZ Uncensored :)

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

DBZ Uncensored :)

Post autor: BH Daimaouji »

BH Daimaouji na forum CN Fans pisze:Oto "prawdziwa" DBZ bez cenzury czytajcie i smiejscie sie :lol:

Sajan saga

Radim - Wiec robactwo tej planety nadal zyje , ten d.e.b.i.l Kakarotto! Niech nasz ojciec sie o tym dowie , z.a.j.e.b.i.e go tak mocno ze nie bedzie mogl nic powiedziec

Radim (Do Gohana) - Przestan sie mazgaic bachorze jeden! Albo tak ci w.p.i.e.r.d.o.l.e ze twoj leb bedzie na planecie namek!

Gohan (wsciekly) - NIE RUSZAJ MOJEGO TATY TY S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.I.E P.O.J.E.B.A.N.Y.!

Radim (po ataku) - K***a! Jak jakis bachor moze tak mi przywalic

Radim (zanim zbil swojego bratanka) - TY STARY WYPIERDKU MAMUTA! TERAZ MNIE W.K.U.R.W.I.L.E.S JAK NIKT INNY!!! ZDYCHAJ!

Radim (padajacy od diabielskiego promienia) - K***A MAC!

Radim (przed smiercia) - He he he , coz wy robale i tak jestescie zalosni , a teraz , ksiaze Vegeta tak z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasze marne zywoty a potem z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasza marna planete
Piccolo jr - :evil:
Radim - He he zielony czlowieczku , co masz taka zalosna mine? Nie martw sie , dla takiego p.i.z.d.o.w.e.g.o. robaka jak TY tez znajdzie sie miejsce na jego liscie!

Piccolo jr (Do zwlok Radima) - TY P.I.Z.D.O. P.I.E.R.D.O.L.O.N.A.!!! MAM NADZIEJE ZE DOSTALES NAUCZKE TY H.U.J.U. P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y. , JAK JESTEM W.K.U.R.W.I.O.N.Y. NIE MOZNA MNIE POWSTRZYMAC!

:twisted:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

O BH jaki Hardcore :P
Jeżeli nie dostaniesz bana to będzie dobrze
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

Kazesz nam sie smiac a to wcale nie jest smieszne wrzuciles pare bluzgow i to ma byc smieszne? Bluzgi wcale nie sa smieszne wrzuciles
pare tekstow z bluzgami a nie na tym dobra parodia polega ten tekst jes co najwyzej "prymitywny" ale ty mnie juz niczym nie zdziwisz po tym jak mi napisales ze smieszy cie to co sie wydarzylo w Katowicach.
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

To w stylu BH. Żarty nie na poziomie. Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył. Napewno zara puścisz tekst, że gdyby to się odnosilo jakiegoś tam Ramana(dalej nie wnikam) to by dobrze było. A ten tekst jest żałosny, nie sądze aby taki słowa były w DB. To nie poziom Pana Akiry, a jakiegoś Nooba. Czytając to myślalem nawet, że ty to
piszesz. "Prawdziwa" jak DB AF. Żal mi ciebie, j€ż moj kolega lepsze wymyśla a jest bezmózgiem- nie zadaje się z nim to tak zwany "przymusowy kolega". Żastanów się nad sobą. Bo Polska z taką przyszłością jak ty to Polska by była niczym. Ja i tak wyjade z tego biedne kraju.

Pozdro
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Heh wy ludzie nie znaciue sie na dowcipach , a mimo tego z nowej wersji DB sie smialiscie :|
2.Vexeta Wpier*** ci teraz czy pozniej kapusiu jeden?! :evil: Update dobra nie bede juz sie smial , wyjasnilem Vexecie te sparwe , ale boze wy jestecie cykorami :shock: nie chcialbym wiedziec co by bylo jak Sajanowie zaatakuja was , bedziecie pewni uciekac na koniec tego swiata :lol:
3.PP3088 ta ta wiemy ze ty jestes @#$% , ale nie mowisz tego pokazywac :twisted: :lol: BTW Zal mi ciebie tez , MEGA bezmozgowcu jeden :lol:
4.AF smierdzi , to DBZ Uncensored (umiecie czytac?!) a nie jakies gowno AF!
5.Heh Dragon Fist nie dostal bana za to ze dal mroczniejsza wersje tamtej histori , wiec ja mam dostac za to? Heh
pp3088 pisze:Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył.
1.Ty czlek , jeszcze jeden taki zalosny txt a twoje bez wartosciowe i zalosne (jak na czleka) zwloki beda lezaly i psy je zjedza!
2.DO OSTANIEGO K***A RAZU! NIE PISZCIE O MOJEJ RODZINIE (M.A.M I.C.H G.D.Z.I.E.S!) , JA MYSLE CO BY BYLO ZE MNA A NIE Z NIMI!!!! :evil: ("Dzieki" za brak inteligencji piszac to mi na pw Ve(h*j)ta :x)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze: 3.PP3088 ta ta wiemy ze ty jestes @#$% , ale nie mowisz tego pokazywac :twisted: :lol: BTW Zal mi ciebie tez , MEGA bezmozgowcu jeden :lol:
4.AF smierdzi , to DBZ Uncensored (umiecie czytac?!) a nie jakies gowno AF!
pp3088 pisze:Masz racje Vexeta co do tej tragedii. Ludzi bliskich potracili, a tu sobie jakiś bachor przed kompem leje z tego. Ciekawa jak by tam twoi rodzice, bliscy zgineli to być się cieszył.
1.Ty czlek , jeszcze jeden taki zalosny txt a twoje bez wartosciowe i zalosne (jak na czleka) zwloki beda lezaly i psy je zjedza!
Po 1. koleś ty co ty tu pokazujesz nie wymaga komentarza. Dzięki, że doceniłeś mój tekst bo go skopiowałeś, niestety z błedami. Te lole to smiejesz się sam ze swoich tekstów, nawet przedszkolaki tak nie robia. Ale kończmy nie jestem tu by rozmawiać o twoim poziomie i braku kultury. Porównałem to z AF bo to dla mnie wygląd n wymysł fana. Różnica to zostało stworzone i to w żałosnym stylu, a AF nie. Po czym sugerujesz, że jesteśmy cykorami-to,żę mamy jakąś kulture i nie wyśmiewamy się z tragedii. Wiem, że jesteś tera na poziomie, gdy wierzy sie w rożnego raodzaju bajki i rzeczy oglądane w TV.

Pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 05, 2006 9:54 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Reaven
Zasłużony

Post autor: Reaven »

viewtopic.php?t=175
na samym dole.
Rav pisze:Bana dostaje BH
Dodam coś od siebie :P

Co powiedział Rav czytając ten tekst do BH?

No i znowu muszę pisać post w temacie Zban(an)owani.
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Re: DBZ Uncensored :)

Post autor: Keynan »

BH Daimaouji pisze:
BH Daimaouji na forum CN Fans pisze:Oto "prawdziwa" DBZ bez cenzury czytajcie i smiejscie sie :lol:

Sajan saga

Radim - Wiec robactwo tej planety nadal zyje , ten d.e.b.i.l Kakarotto! Niech nasz ojciec sie o tym dowie , z.a.j.e.b.i.e go tak mocno ze nie bedzie mogl nic powiedziec

Radim (Do Gohana) - Przestan sie mazgaic bachorze jeden! Albo tak ci w.p.i.e.r.d.o.l.e ze twoj leb bedzie na planecie namek!

Gohan (wsciekly) - NIE RUSZAJ MOJEGO TATY TY S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.I.E P.O.J.E.B.A.N.Y.!

Radim (po ataku) - K***a! Jak jakis bachor moze tak mi przywalic

Radim (zanim zbil swojego bratanka) - TY STARY WYPIERDKU MAMUTA! TERAZ MNIE W.K.U.R.W.I.L.E.S JAK NIKT INNY!!! ZDYCHAJ!

Radim (padajacy od diabielskiego promienia) - K***A MAC!

Radim (przed smiercia) - He he he , coz wy robale i tak jestescie zalosni , a teraz , ksiaze Vegeta tak z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasze marne zywoty a potem z.a.p.i.e.r.d.o.l.i. wasza marna planete
Piccolo jr - :evil:
Radim - He he zielony czlowieczku , co masz taka zalosna mine? Nie martw sie , dla takiego p.i.z.d.o.w.e.g.o. robaka jak TY tez znajdzie sie miejsce na jego liscie!

Piccolo jr (Do zwlok Radima) - TY P.I.Z.D.O. P.I.E.R.D.O.L.O.N.A.!!! MAM NADZIEJE ZE DOSTALES NAUCZKE TY H.U.J.U. P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y. , JAK JESTEM W.K.U.R.W.I.O.N.Y. NIE MOZNA MNIE POWSTRZYMAC!

:twisted:
Mnie to jakoś nie kręci... strasznie żałosny poziom opowiadania :? . I na dodatek jeszcze te wulgaryzmy. Jeśli to miałobyć śmieszne, uwierz mi, że nie jest :| .
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Oto "prawdziwa" DBZ bez cenzury czytajcie i smiejscie sie :lol:
Ten się smieje kto się smieje ostatni BH... :wink: Zamykam.
Zablokowany