Ulubiony Film ( nie z DB )
Moderator: Moderatorzy
- Kakarotto
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Ulubiony Film ( nie z DB )
Jaki jest wasz ulubiony film ( nie może to byc żaden z DB )??
Kakarotto
tyle wystarczy.
tyle wystarczy.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kakarotto pisze:eeee?? a co to jest?
Jezu nie mów że nie znasz wojowniczych żółwi ninja
Ostatnio zmieniony ndz gru 05, 2004 8:49 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Mi sie podobał film 3 z Enteim jak dokonuje zamętArti pisze:A z takich bajkowatych to Pokemon film Pierwszy był niezły
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
A mi sie podobały filmy takie
Pokemony-Pokemon Film Drugi
Normalne-American Pie 3: Wesele
Pokemony-Pokemon Film Drugi
Normalne-American Pie 3: Wesele
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Mój ulubiony to wojownicze zółwie ninja są spoko leonardo, majkelandżelo, rafael, i był jeszcze jeden ale nie pamiętam go (pisałem po polsku żeby było jasno 
A mój ulubiony film a zarazem horror: Masakra piłą mechniczną w Texasie
Spoko film (horror) jest taki gość który jest chory (złazi mu skóra na całym ciele aż do samej kośi) i zabija innych za pomocą piły mechanicznej i zakłada ich skórę na siebie. Na początku piątka osób jedzie samochodem. I po paru minutach napotykają taką babę idącą po drodze. O mało jej nie rozjechali a ona nic. Potem ja ze sobą wzieli i gdy jechali strzeliła sobie w łeb (ta baba)
. Po strzeleniu se łeb wszyscy się zatrzymują i wysiadają i zaczynają żygać. A baba leży se na tylnim siedzeniu z dziurą we łbie. Zbita szyba w krwi
. Wsiadli do samochodu i jechali dalej (ale czemu baby nie wywalii jeste ciekawy) z trupem w środku. Zajechali do miasteczka i zadzwonili po szeryfa. Później pojechali do starej opuszczonej stodoły w której mieszkał jakiś chłopak brudny, zgarbiony, i z wystającymi zębami. Potem jedna baba z wielkimi balonami idzie ze swym chłopakiem do takiego dziadka bez nóg i u niego jest ten gościu (potwór z chorobą). No i ta dziewczyna poszła zadzwonić i ten gościu wyszedł i zabił jej chłopaka wilkim młotem. A dziwczyna zaczeła uziekać.
A potem to już ich zaciapał piłą motorową a ta dziewczyna z wielkimi balonami go zabiła i uciekła i to wszystko.
A mój ulubiony film a zarazem horror: Masakra piłą mechniczną w Texasie
Spoko film (horror) jest taki gość który jest chory (złazi mu skóra na całym ciele aż do samej kośi) i zabija innych za pomocą piły mechanicznej i zakłada ich skórę na siebie. Na początku piątka osób jedzie samochodem. I po paru minutach napotykają taką babę idącą po drodze. O mało jej nie rozjechali a ona nic. Potem ja ze sobą wzieli i gdy jechali strzeliła sobie w łeb (ta baba)
A potem to już ich zaciapał piłą motorową a ta dziewczyna z wielkimi balonami go zabiła i uciekła i to wszystko.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ja byłem Leonardo ale to inna historiaGoku SSJ4 pisze:leonardo
Żółwie to
Leo - Leonardo
Raph - Raphael
Mike - Michaelangelo
Don - Donatello
BTW Z horrorów lubie Piątek 13 , ach ten Jason zabija ludzi ze swą maczetą (raz nawet dla zabawy mówiłem w jego myślach) jest też taka gra na pegazusa Friday teh 13rd enjoy if you can mwa ha ha ha
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019