Mody DB
Moderator: Moderatorzy
M@NI@K ja mam ESF na kompie i gram przez neta wiec sluchaj:
1) W samym ESF NIE MOZNA zbierac smoczych kul - aby to robic trzeba miec dodatek ktory nazywa sie EVM.
2) W ESF mozna tylko raz sie transformowac np. Gohan - Gohan SSJ a transformacje do wyzszych stopni pozwala tylko dodatek o nazwie EVM
3) Stworzenie Vegetto z botem jest dosc skomplikowane bo potrzebny jest do tego dodatek EVM i:
a) bot musi byc KKRT lub Vegeta a ty odwrotnie i obaj musicie byc w formie zwyklej (co jest trudne bo boty automatycznie same zamieniaja sie w SSJ zaraz po wejsciu do gry)
b) musisz zebrac smocze kule i poprosic o kolczyki potara
c) rzucasz jeden kolczyk w kierunku bota drugi zakladasz sobie
d) jesli wszystko poszlo ok to bedzie scenka i wyjdzie Vegetto ( ale to jest wg kitowa postac bo ma takie same ataki jak KKRT zadnych nowych)
e) Jesli nie polaczysz sie z botem tylko z osoba normalna czyli np jakims kumplem to mozecie sie przelaczac w sterowaniu Vegetto
Uff to wszystko masz jeszcze jakies pytania?
1) W samym ESF NIE MOZNA zbierac smoczych kul - aby to robic trzeba miec dodatek ktory nazywa sie EVM.
2) W ESF mozna tylko raz sie transformowac np. Gohan - Gohan SSJ a transformacje do wyzszych stopni pozwala tylko dodatek o nazwie EVM
3) Stworzenie Vegetto z botem jest dosc skomplikowane bo potrzebny jest do tego dodatek EVM i:
a) bot musi byc KKRT lub Vegeta a ty odwrotnie i obaj musicie byc w formie zwyklej (co jest trudne bo boty automatycznie same zamieniaja sie w SSJ zaraz po wejsciu do gry)
b) musisz zebrac smocze kule i poprosic o kolczyki potara
c) rzucasz jeden kolczyk w kierunku bota drugi zakladasz sobie
d) jesli wszystko poszlo ok to bedzie scenka i wyjdzie Vegetto ( ale to jest wg kitowa postac bo ma takie same ataki jak KKRT zadnych nowych)
e) Jesli nie polaczysz sie z botem tylko z osoba normalna czyli np jakims kumplem to mozecie sie przelaczac w sterowaniu Vegetto
Uff to wszystko masz jeszcze jakies pytania?
ESF
Siema!! ja mam taki mały problem z efs gdy biore create game to pisze "your half life cd key is invalid" i nic nie moge zrobic moze ktos wie co na ten temat bardzo byl bym wdzieczny! i jeszcze przy okazji mozecie mi napisac dlaczego jak biore internet game i refresh to mi nie znajduje serwerów? moze mi ktos pomoc?
W gry przez internet potrzebujesz najnowszej wersji ORYGINALNEGO HL z cd-keyem, którego zapewne nie posiadasz. Ani Mi w myśli nie przechodzi, żeby podawać Ci jakieś strony z cd-keyami, bo to jest nielegalne i forum może na tym ucierpieć.
Tak więc, zorientuj się w najbliższym środowisku, może ktoś Ci pomoże. Bez tego gra Ci nie pójdzie...
Dla informacji powiem jakie są życzenia u smoka:
NIe działają wszytkie, to jest niedopracowanie gry
Potara Earrings - Kolczyki potara(jedna para)
Strength - Milion mocy
Ja tylko tych używałem. Wiem też, że prośba o kolejne 1000 życzeń odrazu zabija postać, więc nie radze XD
Aby wywołać smoka należy zebrać wszystkie kule blisko siebie. Zaczną one wtedy świecić, naciskamy przycisk używania przedmiotów patrząc na nie, a wyłoni się smok(któego u mnie nie widać, bo za ciemno się robi...). Reszta jest prosta, wybieramy życzenie za pomocą klawiszy numerowych.
UWAGA
Życzenie "Strength" radze brać na najniższym stopniu(nie na ssj albo wyżej). Daje nam to 1 mln mocy na normalnym poziomie, a po zamianie w SSJ dostajemy drugi milion. Gdybyśmy wzięli na SSJ, to jak odmienilibyśmy się, to mamy tylko 1/2 mln mocy więcej, więc jest to nieopłacalne
Tak więc, zorientuj się w najbliższym środowisku, może ktoś Ci pomoże. Bez tego gra Ci nie pójdzie...
Dla informacji powiem jakie są życzenia u smoka:
NIe działają wszytkie, to jest niedopracowanie gry
Ja tylko tych używałem. Wiem też, że prośba o kolejne 1000 życzeń odrazu zabija postać, więc nie radze XD
Aby wywołać smoka należy zebrać wszystkie kule blisko siebie. Zaczną one wtedy świecić, naciskamy przycisk używania przedmiotów patrząc na nie, a wyłoni się smok(któego u mnie nie widać, bo za ciemno się robi...). Reszta jest prosta, wybieramy życzenie za pomocą klawiszy numerowych.
Są, wejdź na www.esf-world.com tam są info na temat 2 serverów ESF
- .:Sasuke:.
- SSJ 2
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A ja www.esf-world.com jakbyś przeczytał pierwszy post, to byś chyba wiedział o co chodzi