Bledy w DBZ MOVIE 6 - Cooler Revenge

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Post autor: Vexeta »

A jak sie mowi:
Ta Z team
czy
Ten Z team?
:twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Powinno byc "TA Z team" gdyz "team" to druzyna :)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

To sie czyta "Zet tim" wiec ten "Zet tim" a nie ta "Zet tim" i wiem ze Team to druzyna a pozatym to bez znaczenia i nie OFFTOPICUJMY :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Ludzkie bezmozgowie goruje :lol:
Głównie twoje - Szpaner
2.Wiec wg ciebie Mouse to on a nie ona?!
Tak bo w języku angielskim mouse to on. Zresztą w j. angielskim nie rozróżnia się tak szczegółowo płci, bo nie ważne jaka płeć zdanie wygląda tak samo - Szpaner
3.Ale masz racje w polowie , ale ta bardziej powinno byc "ta Z team" tak samo jak "ta Dragon Ball" :)

A co do tematu na forum Vegetto exa przeczytalem ze ten film "pasuje" przed pojawieniem sie Tronka , dziwnie nie?

Po zbóju -_-' - Szpaner

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Jakis glupek to napisal to jest wogole niemozliwe zeby to bylo przed pojawieniem sie Future Trunksa bo wtedy Kakarotto byl na innej planecie a Vegeta nie osiagal SSJ :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Ten "glupek" to byl Vegetto ex , ta podobnie w przypadku filmu 13 , napisal ze nie moze pasowac , bo Kakarotto powinien trenowac z Uubem , jakie LOL

film 13 to jedyny film na 100% ktory moze pasowac , ignorujac fakt ze ten miecz to miecz przyszlosciowego Tronka (nie wiem skad oni wzieli takie pomysly :lol:) i ze Kakarotto odrazu nie zmeinil sie w SSJ3 :lol:

Ludzie, rozgraniczcie to! Miecz Trunksa - od Tapiona, Miecz F. Trunksa - zrobiony w CC. Rozumiecie? - Szpaner
film 9 nie pasuje bo:

Tronk ma dlugie wlosy
Kakarotto w Buu sadze ma calo dobowy pobyt w swiecie zywych , a w filmie 9 na okolo 30 sekund przetelportowal sie aby pomoc Gohanowi , a Enma by nie darowal mu tego plazem :twisted:
Kakarotto i uczniowie Kaito graja w karty zamiast byc u wielkiego starego Kaito :lol:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Vexeta
SSJ 2

Film 4 mi sie podoba lae on tez nie pasuje do seiralu bo:
Kaito mowi ze Slug jest potezniejszy od Freezy wiec wypada ze jest to po Namek Saga ale Kaito jest w szoku jak KKRT osiaga 1/2 SSJ a przeciez KKRT powinien bez problemu wejsc w SSJ
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Film dzieje sie PRZED walka z Freeza , Kaito sam jest zdziwony wiec wg mnie Toei chcieli sami wymyslec ssj

Update

Wg forum Daizex i jednego postujacego , miedzy tego odcinka byl film 4 DBZ :)

http://www.dragonballz.de/media/picture ... nBallZ/082

Wiec fakty mowia same za siebie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Szpaner
Zasłużony

Post autor: Szpaner »

Zamykam temat, bo zrobił się głupi offtop.
Zablokowany